Hartelijk dank voor uw perfecte kwaliteit en VIP dienst, zullen wij contract houden en zullen meer zaken met u doen!

—— Teken van de V.S.

Wij ontvingen uw goederen vorige donderdag en wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van Automobiel Bedradingsuitrusting.

—— Lionel Lobo

Ik ben online Chatten Nu

SONGSHUN INDUSTRIAL LIMITED

1 2 3
SONGSHUN  INDUSTRIAL LIMITED SONGSHUN  INDUSTRIAL LIMITED SONGSHUN  INDUSTRIAL LIMITED
Fabriek Eind het vastnagelen workshop Vergadering Workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Songshun
Aantal werknemers : 50~80
Jaarlijkse omzet : 2000000-3500000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

SONGSHUN BEPERKT INDUSTRIEEL beschikt over de deskundigheid inzake de productie van draad/kabeluitrustingen. Wij vervaardigen en leveren geïntegreerde kabel/draaduitrusting voor grootste verscheidenheid van verbruiksgoederen, zoals de toepassing hieronder:

● Automobiel
● Medische apparatuur
● Industrieel
● Vlakke kabel
● Telecommunicatie
● Computer
● Andere OEM van de hoge prestatiesuitrusting


Wij kunnen besnoeiing en gestripte kabel en draad ook leveren. Onze bank die machineselectie eindigen omvat Tyco/Ampère, Molex, JST, Elco, enz., FCI/Berg, en andere gemerkte substituties.

Als u een nieuw product of een gedeeltelijke montage ontwikkelt dat interne aanleg van kabelnetten of draad uitrusting vereisen, kunnen wij uw ontwikkelingspartner zijn.

 

Onze begaafde ingenieur zal hun deskundigheid, en middelen om met u van de ontwerp en prototyping fase gebruiken te werken. Onze uitgebreide elektrische en elektronische aanleg van kabelnettenervaring zal een sterke bijdrage leveren tot het ontwikkelen van een hoogte - kwaliteitsproduct aan de laagste mogelijke kosten.

Techniek/Prototyping
Ons techniekteam zal nadenken:
• Het drukken van productiekosten
• Het verbeteren van productkwaliteit
• Het verkorten van de procescyclusduur
• Het ontwerpen van van het efficiency het testen en proces inrichting
• Gebruik volledig van het gebruiken van AutoCad en Solidworks in het ontwerpen van kabeluitrusting en het bewerken


om een de uitrusting of de kabelassemblageproduct van de kwaliteitsdraad met kostenbesparing en op tijd levering te produceren.

SONGSHUN INDUSTRIEEL BEPERKT specifiek tot kwaliteit en betrouwbaarheid door gecontroleerde, herhaalbare productieprocessen. Wij concentreren ons op voortdurende verbetering van onze de assemblageprocessen van de douanekabel, verzekerend onze klanten van de hoogste kwaliteitsnormen en op tijd de levering. Wij gebruiken divers het testen materiaal aan 100%-de kabelassemblage van de kwaliteitstest, dat ons toelaat om eender welke gebrekkige of mis-getelegrafeerde kabels onmiddellijk te vinden.
Wij gebruiken materiaal van diverse bedrijven voor continuïteit en weerstand en hipot en component het testen te testen om de kwaliteit en het vakmanschap van elk product presteren te verzekeren dat wij hebben vervaardigd.

Voorts SONGSHUN-zijn de productiefaciliteiten verklaard om aan de normen van TS 16949 en ISO 9001 te voldoen, en wij zijn ook geregistreerd door UL en CSA om product te vervaardigen die aan de veiligheidsvoorschriften van UL/CSA voldoen.

Om ervoor te zorgen dat een hoog niveau van vakmanschap en kwaliteit wordt gehandhaafd, leidt SONGSHUN en verklaart zijn personeel volgens de recentste IPC norm (ipc-a-620) op. Onze klanten kunnen zeker zijn dat zij altijd de assemblage van de douanekabel van de hoogste kwaliteit ontvangen

Contactgegevens
SONGSHUN INDUSTRIAL LIMITED

Contactpersoon: Mr. Alex

Tel.: 86-134-1686-5737

Fax: 86-769-8185-7576

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)