Thuis

SONGSHUN INDUSTRIAL LIMITED Kwaliteitscontrole

Hartelijk dank voor uw perfecte kwaliteit en VIP dienst, zullen wij contract houden en zullen meer zaken met u doen!

—— Teken van de V.S.

Wij ontvingen uw goederen vorige donderdag en wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van Automobiel Bedradingsuitrusting.

—— Lionel Lobo

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Fabriekscontrole:
Elk product ondergaat honderden tijden die alvorens de fabriek tot geen lichtste probleem te laten testen
Na het bemonsteren van en het testen van vervaardigde producten moet door de Inspectie van het de Kwaliteitsbureau van China gaan Nationale. De verkoopafdeling zal meer dan drie keer vóór verzending voor elk product ontdekken, kan de opsporing door dan het pakket levering, is de verpakking ook zeer professioneel proces om de veiligheid tijdens het verschepen ervoor te zorgen.

Garantie:
Alvorens uit te verschepen, zijn alle geverifieerde goederen dubbel geweest. Onze testingenieur zal kwaliteit, met inbegrip van controle de basisfunctie, de capaciteit, de verschijning, de verpakking en de noodzakelijke toebehoren controleren. Na de controle van de afwerkingskwaliteit, zal ons QC materiaal zorgvuldig kwaliteitscontrole doen en zal ons eigen QC etiket in de vorm van maand/datum/jaar op elk product kleven.

Als u om het even welk gebruikend probleem van de producten hebt die van ons kopen, gelieve te koppelen eerst aan ons terug, en wij zullen de kwestie met u bespreken. Via onze technische ondersteuning, kunnen wij uw gebruikend probleem via onze technische ondersteuning in de meesten van gevallen blootleggen.

Contactgegevens
SONGSHUN INDUSTRIAL LIMITED

Contactpersoon: Mr. Alex

Tel.: 86-134-1686-5737

Fax: 86-769-8185-7576

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)